Kuna ma friikartuleid ei söö, siis mõtlesin, et teeks midagi analoogset, noh mõnest paleo-sõbralikust ainest.

Ja mis võiks olla veel paleo-sõbralikum, kui liha 🙂

Mõeldud, tehtud. Kae perra, mis välja tuli.

Lihtne, kiire ja maitsev suupiste, avokaadost dipikastmega.

Koostis

Liha:

  • 500g kalkuniliha
  • 1 sibul
  • 5 pipra segu

Guacamole:

  • 1 avokaado
  • 2 spl kookospiima
  • 1 spl pestot

Valmistamine

Lõikusin liha ribadeks ja ladusin grillrestile.

IMG_0530

Raputasin peale piprasegu ja laotasin sibularõngad.

IMG_0531

Ahju! 200 kraadi, 20 minutit.

IMG_0532

Kuni liha küpses, poolitasin avokaado.

IMG_0533

Segasin avokaado, kookospiima ja pesto. Saumikseriga loomulikult.

IMG_0534

Voila! Salat improviseeri ise 🙂

IMG_0535

Hääd isu!

 

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This