Seekord siis kastani- ja viinamarjaseemnejahust muffinid, täidiseks pirprane veisehakkliha.
Ei olnud üldse plaanis jahudega eputada, kodus lihtsalt ei olnud muud.
Taigen:
- 200ml jahu (panin eelnimetatuid kokku)
- 50ml kookosõli (vedelast peast)
- 3 muna
- napuotsaga soola ja küpsetuspulbrit
Täidis:
- 250 g veisehakkliha
- 1 muna
- 2 supilusikat teravat pipraõli (selle tigeda asja leidsin ma ühest hiinlaste kauplusest)
- maitse järgi vürtse.
Tegemine:
Segasin taigna kokku. Segasin täidise kokku. Mina teen seda alati kätega, kuidagi ehedam tunne 🙂
Määrisin muffinivormi kookosõliga, et muffinid vormiga üheks ei küpseks.
Vee all märjaks tehtud kätega mätsisin 2/3 taignast muffinivormi servadesse nö vanniks.
“Vanni” panin täidise ja katsin ülejäänud 1/3 taignaga (ikka vesiste kätega).
Panin 200 Celsiuse kraadiga 20-ks minutiks ahju.