Paleo uudiskiri
Uued artiklid, praktilised nõuanded. Isiklikud pakkumised.
Ole esimene, kes loeb.
Nii lihtne oligi. Esimene kiri on juba sinu postkastis.
Hoian sinu andmeid hästi ja edasi ei jaga.
Loe lisaks …
Keetmine ja toiteväärtus
Täna vaatleme edasi toiteväärtuse teemat. Kui eelmine kord uurisime praadimist, siis täna võtame midagi mahedamat ette – keetmise. Toiteväärtust tasub alati uurida juba …Mereanniwok
KOOSTISOSAD 500g erinevaid mereande (nt kala, krevetid, kammkarbid) 2 paprikat 1 sibul 1/2 brokolit (õisikud) 4 porgandit 200g aedubePaleo mõtteterad, peaaegu haiku
Paleo ei ole dieet. See on meile geneetiliselt sobiv elustiil. Paleo põhineb meie esivanemate toitumisel, see on tervislik ja jätkusuutlik. Paleo paneb …Kas mõni järgnevatest sümptomitest on sulle tuttav?
Väsimus. Siiski mitte selline väsimus, et on palju tegemist ja pole piisavalt magada saanud. Ma pean silmas hoopis sellist kroonilist väsimust, mille …Haigused käivad kõhu kaudu
Uuringud erinevates valdkondades (nt. biokeemias, dermatoloogias, onkoloogias, ja neid lisandub pidevalt) leiavad aina enam tõendeid, et meie moodne toidulaud, täis rafineeritud toitaineid, …Kas sul on suhkrusõltuvus?
Kas sina oled üks nendest, kes mõtleb aegajalt, et tahaks midagi head ja see “midagi” tähendab ilmtingimata midagi magusat? Kas see on …Magus paleo kokaraamat
Jõulud on terviseteadlikule alati veidi keeruline aeg. Detsember möödub pahatihti laud-lookas pidude saatel jõulutraditsioonidele alistudes, lähedaste survel või justkui valikute puudumise tõttu. …Kas praadimine vähendab toidu toiteväärtust?
Lühike vastus on, et jah, eks ta muidugi vähendab. Kuumtöötlemine võib küll teha toitu kergemini seeditavaks, aga samas on sinna sisse programmeeritud toitväärtuse …Paleo retseptid
Kuidas retseptid tekivad? Enamasti otsitakse olemasolevaid ja katsetatakse, siis muudetakse midagi ja vahel komistatakse millegi täiesti uue ja maitsva peale. Kui kogemust …Kalkunifilee aedviljadega