30 päeva paleo väljakutse on esimene samm paleo elustiiliga alustamiseks. Tihti tehakse aga alguses vigu, sest uut infot on väga väga palju. Selleks, et sa esimeste tagasilöökide peale kohe käega ei lööks, olengi kokku pannud paleo 30 päeva väljakutset toetava e-kursuse.

Paleo järgi toitumine eeldab paljuski enda keha kuulamist ja individuaalsete valikute tegemist, teisisõnu enda peal katsetamist. Et seda parimal võimalikul moel  teha, saadan sulle iga päev infot, mis on sulle just praegu oluline. Seda on just parajas mahus ning neid soovitusi ja nippe on lihtne järgida.

Teemad on huvitavad ning annavad vastuse küsimustele, mis sul võivad kuu aja jooksul tekkida. Sa ei pea näpuga järge ajama, aga loodan anda sulle õige suuna. Sa oled valmis muutuma ja sellega on kõige suurem ning tähtsam samm tehtud!

Ma luban, et 30 päeva pärast tunned end täiesti uue inimesena – sul on rohkem energiat, su tervis on parem ning sa ei soovi enam endise elu juure tagasi pöörduda.

Mis sind ees ootab?

Paleo e-kursusPaleo 30 päeva väljakutse näol on sisuliselt tegemist võõrutuskuuriga – puhastad oma keha mürkidest ja halbadest harjumustest. Kuigi paleost on enamusele meist palju kasu, ei toimu muutused üleöö.

30 päeva on just see piisav aeg, et su keha harjuks elama üleliigse suhkruta, keemiata ning gluteenivabalt. Selle ajaga jõuab su soolestik taastuda ning ainevahetus kohaneb taas optimaalselt toitaineid omandama.

Sa saad korda oma energiarütmi, õpid tegema vahet päris toidu ja toidulaadsete tootete vahel ning viid põletikulised protsessid oma kehas miinimumini.

Kursuse käigus saadan sulle järgmist infot

  • Eesmärkide seadmine ning tulemuste mõõtmine;
  • Tüüpvead ning kuidas neid vältida;
  • Paleo elustiili sidumine enda ja oma pere elustiiliga;
  • Orienteerumine paleo maailmas ning usaldusväärsed infoallikad;
  • Juhised ning näpunäited, kuidas igapäevastes olukordades paleo reel püsida;
  • Siltide, mitte kalorite lugemine;
  • Iga päev uued retseptid, millega oma toidulaud põnevaks muuta;
  • Ja palju-palju muud huvitavat ning olulist.

Paleo 30 päeva väljakutse vastvõtmisega näitad, et sa hoolid endast, oma tervisest ning tulevikust. Pole oluline, milline on sinu kaal, vanus või sugu – toitainerikkast, -tihedast ja seedimist mitteärritavast toidust on kasu kõigile. Tule ja astu esimene samm uue ja tervema elu suunas. Sa ei kahetse.

Loe, mida kirjutavad teised paleo 30 päeva väljakutse kohta

“Mina läbisin 30 päeva väljakutse aasta tagasi. Minu jaoks oli kõige üllatavam (meeldivalt) see, kuidas muutusid maitsed. Kõik muutus kuidagi tugevamaks ja intensiivsemaks. Kui muidu võisin süüa tahvel šokolaadi ilma probleemideta, siis väljakutse lõpuks tundus juba banaan nii magus, et (piima)šokolaadile ei tahtnud mõeldagi. Plussiks oli loomulikult ka kaalulangus, aga sellest veel tähtsamaks pidasin enesetunde paranemist. Minul kadusid mulksumine kõhus, kõhu punnis olemine ja gaasid.” – Enely

“Läbitud programm aasta tagasi. Kadusid kõrvetised. Alanes kaal, vererõhk, veresuhkru tase ja kolesterool. Rõõska piima ma sellest ajast ei taha, aga jogurtit valmistan ise, ka juustuisu on vahel suur. Piimatootooted ei tekita mulle probleeme, aga 30 päeva väljakutse tegi mulle selgeks selle, et teraviljatooted on probleemiks. Kohe tekkisid uuesti kõrvetised ja ka kaal hakkas tõusma. Hästi suureks inspiratsiooniks on paleo retseptinurk. Tänud retsepti meistritele!” – Nadežda

“Minul algas täna siis 3. nädal paleoga. Enesetunne on hea, seljavalud kadusid peale esimest nädalat, kaal on kukkunud ligi 4 kg ja kõige kummalisem on see, et isusid ei ole. Olin ikka päris suur maiasmokk ja võileivad olid igapäevased. “Patustanud” ma seni ei ole, vaid nii palju, et tilk piima läheb kohvi peale (ei suuda juua mustalt). Paleo kasuks aitasid otsustada seljavalud, psoriaas, unehäired ja “paistetus”, no ja loomulikult ka kaal. Hetkel on kõik peale psoriaasi andnud positiiseid tulemusi. Tunnen ennast suurepäraselt ja arvan, et olen leidnud endale sobiva dieedi.” – Gea

“Läbisin paleo 30-päevase väljakutse kuskil suve algul, esimesel nädalal kadus kohe 2 kilo, kuigi mul pole kunagi ülekaalu olnud, aga ju siis midagi ikka “üle” oli  Kahe nädala pärast oli kadunud mu punnis kõht, mille pärast ma tegelikult katsetasin igasuguseid toitumisviise k.a. taimetoitlus ja toortoitumine. Alles paleoga sain oma seedimise korda ja nüüd on kõht ka täiesti sile  Ei mingit käärimist ega paisumist. Jätkan paleoga, ainult kartulit söön vahetevahel küll, sest see ei kahjusta mu seedimist ja ülekaalu mul pole. Enesetunne on kordades parem kui enne paleot, kogu aeg on hea ja kerge olla. Loogiline ka kui seedimine korras.” – Katrin

Mis maksab?

100% raha tagasi garantiiPaleo 30 päeva väljakutse e-kursuse hind on €29,90.

Ja nagu ikka, kui sa ei jää kursusega 100% rahule, maksan sulle kogu raha tagasi. Küsimusi küsimata.

Lisa korvi

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This