Äkiline püreesuppKoostis:

  • 400 gr kurki või suvikõrvitsat
  • 300 gr tomateid
  • 3 paprikat
  • 300 gr õunu
  • 1 küüslauk
  • 1 spl tomatipastat
  • 4 spl suhkrut
  • 1 tšillikaun (äkiline)
  • 2 spl soola

Juhis:

Haki ja sega koostisained, hauta 20 minutit.

Püreesta saumikseriga.

// Retsepti autor: Ester Rakverest

Veel artikleid just sinule ...

Kuidas ma teraviljadeta kiudaineid saan? Vanad kultuurid teadsid, et õige viis seemneid ja ubasid süüa on neid eelnevalt leotades ja fermenteerides, et muuta need paremini seeditava...
Fenkol, mis see veel on? Fenkolil on teinegi palju tuttavam nimi - apteegitill. Fenkolit on maitsetaimena kasutatud läbi aegade nii kala- kui liharoogade maitsestami...
Mereanniwok KOOSTISOSAD 500g erinevaid mereande (nt kala, krevetid, kammkarbid) 2 paprikat 1 sibul 1/2 brokolit (õisikud) 4 ...
Hea toitumisnõustaja, me peame rääkima … Ma olen sind ikka oma sõbraks pidanud, sest meil on nii palju ühist. Me mõlemad püüame inimesi aidata ja kanname suurt vastutust oma sõnade ...
11 nippi, kuidas köögis aega säästa Kuulen tihti, et paleo järgi toiduvalmistamine on liialt ajakulukas. “Ma ei saa kogu aeg kokata.” “Ma ei jõua hommikul lõunasööki kaasa ...

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This