Kala-lillkapsa supp

Koostis:

  • 300 gr valge lihaga kala
  • 100 gr porganeid
  • 1 porruvars
  • 1 suur sibul
  • 100 gr lillkapsast
  • õli, sool, maitseroheline

Juhis:

Keeda kala ja kurna.

Pane puljong  keema.

Puhasta ja tükelda kala.

Pane pannile veidi õli ja lisa porgandilõigud, tükeldatud suure sibula ja porru.

Tükelda lillkapsas pisikesteks õisikuteks ja lisa puljongile.

Lisa pannilt porgandi-sibula-porru segu ning tükeldatud kala.

Maitsesta soola ja maitserohelisega.

 

/Retsepti autor: Ester Rakverest

Veel artikleid just sinule ...

11 nippi, kuidas köögis aega säästa Kuulen tihti, et paleo järgi toiduvalmistamine on liialt ajakulukas. “Ma ei saa kogu aeg kokata.” “Ma ei jõua hommikul lõunasööki kaasa ...
Suvikõrvitsa-seene vokiroog Koostis: 1 suur sibul 2 küüslauguküünt 1 suvikõrvits 3 tomatit 200g seeni 1 spl tomatipastat oliiviõli suhkur, sool ja p...
Kuidas rääkida päris inimestele päris toidust? Olgu, olgu, sina ja mina oleme ka päris inimesed 🙂 Ma püüan poollüüriliselt viidata pigem inimestele meie ümber. Neile, kelle jaoks meie...
Krõbedad kanatiivad tsillikastmes Nägin täna müügil mahekana tiibu ja teadsin kohe, et ma pean täna krõbedaid kanatiibu saama. Mitte, et ma oleks kunagi neid teinud. Täies...
Paleo mõtteterad, peaaegu haiku Paleo ei ole dieet. See on meile geneetiliselt sobiv elustiil. Paleo põhineb meie esivanemate toitumisel, see on tervislik ja jätkusuutli...

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This