Kala-lillkapsa supp

Koostis:

  • 300 gr valge lihaga kala
  • 100 gr porganeid
  • 1 porruvars
  • 1 suur sibul
  • 100 gr lillkapsast
  • õli, sool, maitseroheline

Juhis:

Keeda kala ja kurna.

Pane puljong  keema.

Puhasta ja tükelda kala.

Pane pannile veidi õli ja lisa porgandilõigud, tükeldatud suure sibula ja porru.

Tükelda lillkapsas pisikesteks õisikuteks ja lisa puljongile.

Lisa pannilt porgandi-sibula-porru segu ning tükeldatud kala.

Maitsesta soola ja maitserohelisega.

 

/Retsepti autor: Ester Rakverest

Veel artikleid just sinule ...

Kas praadimine vähendab toidu toiteväärtust? Lühike vastus on, et jah, eks ta muidugi vähendab. Kuumtöötlemine võib küll teha toitu kergemini seeditavaks, aga samas on sinna sisse pr...
Kantserogeen Kantserogeen on igasugune aine, millel on vähktõbe soodustav toime.
Mereannid minivormides Taas köögis katsetamas. Seekord on kalapäev. Kuna mul on pisikesed ahjuvormikesed, siis otsustasingi nende sisse midagi proovida. Kuus...
Paleo mõtteterad, peaaegu haiku Paleo ei ole dieet. See on meile geneetiliselt sobiv elustiil. Paleo põhineb meie esivanemate toitumisel, see on tervislik ja jätkusuutli...
Antinutriendid Antinutriendid ehk antitoitained on naturaalsed või sünteetilised ühendid, mis häirivad toitainete imendumist organismi. Näiteks on antinutr...

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This