Kala-lillkapsa supp

Koostis:

  • 300 gr valge lihaga kala
  • 100 gr porganeid
  • 1 porruvars
  • 1 suur sibul
  • 100 gr lillkapsast
  • õli, sool, maitseroheline

Juhis:

Keeda kala ja kurna.

Pane puljong  keema.

Puhasta ja tükelda kala.

Pane pannile veidi õli ja lisa porgandilõigud, tükeldatud suure sibula ja porru.

Tükelda lillkapsas pisikesteks õisikuteks ja lisa puljongile.

Lisa pannilt porgandi-sibula-porru segu ning tükeldatud kala.

Maitsesta soola ja maitserohelisega.

 

/Retsepti autor: Ester Rakverest

Veel artikleid just sinule ...

Kuidas rääkida päris inimestele päris toidust? Olgu, olgu, sina ja mina oleme ka päris inimesed 🙂 Ma püüan poollüüriliselt viidata pigem inimestele meie ümber. Neile, kelle jaoks meie...
Laktoositalumatus Laktoositalumatus on häire, kus organism ei tooda laktaasi nimelist ensüümi, mis lagundaks piimasuhkrut ehk laktoosi.
Kiri kõige kallimale … Kiri kõige kallimale Kullake, mul on sulle üks palve. Palun, hoiame meie ühsise kodu küpsistest, jäätisest ja šokolaadist puhtana. Jah, ma ...
Rootsi uus toitumissoovitus: vähem süsivesikuid, rohkem rasv... Rootsist võib saada esimene läänemaailma riik, mis ülekaalulisuse ja diabeedi ennetamiseks rõhub madalama süsivesiku- ja kõrgema rasvasisald...
Looduslikud valuvaigistid Meil kõigil, kes ei armasta minna iga väikese hädaga arsti juurde, on veel lootust – mitmete väikeste valude puhul tasub vaadata oma köögika...

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This