Kala-lillkapsa supp

Koostis:

  • 300 gr valge lihaga kala
  • 100 gr porganeid
  • 1 porruvars
  • 1 suur sibul
  • 100 gr lillkapsast
  • õli, sool, maitseroheline

Juhis:

Keeda kala ja kurna.

Pane puljong  keema.

Puhasta ja tükelda kala.

Pane pannile veidi õli ja lisa porgandilõigud, tükeldatud suure sibula ja porru.

Tükelda lillkapsas pisikesteks õisikuteks ja lisa puljongile.

Lisa pannilt porgandi-sibula-porru segu ning tükeldatud kala.

Maitsesta soola ja maitserohelisega.

 

/Retsepti autor: Ester Rakverest

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This