Kuna ma friikartuleid ei söö, siis mõtlesin, et teeks midagi analoogset, noh mõnest paleo-sõbralikust ainest.
Ja mis võiks olla veel paleo-sõbralikum, kui liha 🙂
Mõeldud, tehtud. Kae perra, mis välja tuli.
Lihtne, kiire ja maitsev suupiste, avokaadost dipikastmega.
Koostis
Liha:
- 500g kalkuniliha
- 1 sibul
- 5 pipra segu
Guacamole:
- 1 avokaado
- 2 spl kookospiima
- 1 spl pestot
Valmistamine
Lõikusin liha ribadeks ja ladusin grillrestile.
Raputasin peale piprasegu ja laotasin sibularõngad.
Ahju! 200 kraadi, 20 minutit.
Kuni liha küpses, poolitasin avokaado.
Segasin avokaado, kookospiima ja pesto. Saumikseriga loomulikult.
Voila! Salat improviseeri ise 🙂
Hääd isu!