Hakklihamuffin

Koostis

250gr kalkuni hakkliha
2 muna
1 porru (hakitud)
1 porgand (riivitud)
1 sibul (hakitud)
0,5 punast paprikat (hakitud)
1 spl tsilliõli (eriti terav ja muidu ka lati pats)
tsipa murulauku, pipart ja tilli

Hakklihamuffinit tegemas

Valmistamine

Kõik käsitsi omavahel segamini ja 20-ks minutiks 200°C ahju.

Hakklihamuffin ja aedviljapuder

Serveerisin koos aedviljapudruga.
Küpsetasin ahjus sibulat, lillkapsast, bataati ja porgandit, mille püreestasin hiljem saumikseriga.

 

Veel artikleid just sinule ...

Lugeja küsib: Mesi on ju puhtast loodusest? Tere Ardi Tutvusin Paleo toitumissedeliga ja tekkis küsimus mee kohta , ma ei mõtle poemett aga oma mesilaste mett, see on ju puhtast loo...
Kuidas väljuda kohv-piim-suhkur kolmnurgast? Paljudele meist on hommikune kohvitass elu loomulik ja eemaldamatu osa. Samas on meie hulgas omajagu neid, kes on veendunud, et kohvi mustal...
Kesse laulab köögis? Tervise nimel elustiilis muudatuste tegemine on õilis ja hea. Motivatsiooni leidmisel on miks-küsimus tihti määrava tähtsusega. Vahel on aga...
Kas ma peaksid end muutma? Täna ei räägi ma paleo teemal. Vähemalt mitte otse. Täna tuleb väikest viisi psühholoogia loeng 🙂 Paleo dieedile võimaluse andmine tähen...
Kas praadimine vähendab toidu toiteväärtust? Lühike vastus on, et jah, eks ta muidugi vähendab. Kuumtöötlemine võib küll teha toitu kergemini seeditavaks, aga samas on sinna sisse pr...

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This