Hakklihamuffin

Koostis

250gr kalkuni hakkliha
2 muna
1 porru (hakitud)
1 porgand (riivitud)
1 sibul (hakitud)
0,5 punast paprikat (hakitud)
1 spl tsilliõli (eriti terav ja muidu ka lati pats)
tsipa murulauku, pipart ja tilli

Hakklihamuffinit tegemas

Valmistamine

Kõik käsitsi omavahel segamini ja 20-ks minutiks 200°C ahju.

Hakklihamuffin ja aedviljapuder

Serveerisin koos aedviljapudruga.
Küpsetasin ahjus sibulat, lillkapsast, bataati ja porgandit, mille püreestasin hiljem saumikseriga.

 

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This