Madala tihedusega lipovalk (LDL) ehk “halb kolesterool” on kombinatsioon valgust, triglütseriidist ja kolesteroolist, mis transpordib kolesterooli rakkudest tagasi maksa.
Paleo uudiskiri
Uued artiklid, praktilised nõuanded. Isiklikud pakkumised.
Ole esimene, kes loeb.
Nii lihtne oligi. Esimene kiri on juba sinu postkastis.
Hoian sinu andmeid hästi ja edasi ei jaga.
Loe lisaks …
Kas paleo dieet on lastele ohtlik?
Huvitav, kui ma oleksin sellele artiklile pannud pealkirjaks “Kas paleo dieet on lastele ohutu?” või hoopis “Lapsed ja paleo”, kas see oleks …Kookose-õuna puding
Ajakulu: 20 minutit. Retsept: Toitu jätkub 2-3 inimesele 400 grammine purk kookospiima 3-4 supilusikat kookosõli 4 keskmist õuna maitseained: kaneel, kohe mõnuga …Kas kaunviljad on tervislikud?
Kaunviljade alla kuulub suur hulk erinevaid sorte ube, läätsesid, kikerherneid, herneid, sojaube ja maapähkleid. Samas, sinu ja minu õnneks, kohvi-, kakao- ja …6 põhjust, miks kalorite lugemine on jama
Dieet ja kalorite lugemine on peaaegu sünonüümid, eksole. Mustmiljon erinevat meetodit just endale sobivate päevakoguste väljaarvutamiseks ja toidupäevikud. 30 grammi juustu, supilusikas …Lorita lugu: Söön tõepoolest seda, mis mulle meeldib
Võttis aega, mis ta võttis,aga asja sai. 1 aasta paleo stiilis elu täitub novembriga.9 valearvamust kaalulangetamise kohta
Aastast aastasse, rannahooajast rannahooaega annavad inimesed ikka ja jälle samu lubadusi või püstitavad samu eesmärke; ja samamoodi – ikka ja jälle – …Kuidas mõõta sinu paleo edu?
Vannitoa kaal on lihtne vastus, eksole. Vale! Kaalunumber on kehv indikaator, sest esiteks ei pruugi sa üldse kaalu langetada tahta.Paleo teelt eksimine ja tee taasleidmine
Tänase loo kangelane on Urve, kes jagab oma kogemust sellest, kuidas väike kiluvõileib ta paleo ree pealt maha lükkas ja kuidas ta …Porgandi-hakkliha ahjuvorm
Täna oli ehe “mehed köögis” toidu tegemine. Mul on silme ees, et hakkan pisikeste ahjuvormikeste sisse hakklihamuffineid tegema.Haigused käivad kõhu kaudu
Uuringud erinevates valdkondades (nt. biokeemias, dermatoloogias, onkoloogias, ja neid lisandub pidevalt) leiavad aina enam tõendeid, et meie moodne toidulaud, täis rafineeritud toitaineid, …