Ajakulu: 30-35 minutit.
Retsept:
Toitu jätkub 2-3 inimesele
- 500 grammi kalkunifileed
- 1 kollane paprika
- 2 porgandit
- 150 grammi pruune šampinjone
- 150 grammi lillkapsast
- 100 grammi rohelist aeduba (need peened rohelised kaunad on ju sellise nimetusega, eksole?)
- kookosõli (sobib ka oliiviõli, aga mitte mingil juhul rapsiõli)
- maitseained: rosmariin, jahvatatud paprika, tüümian, sidrunipipar
Valmistamine:
Liha:
- Segasin kokku sortsu kookosõli rosmariini, jahvatatud paprika ja tüümianiga
- Mäkerdasin kalkunifilee selle äsja tehtud seguga kokku
- Panin liha küpsetuskotis ahju (200 kraadi, umbes 20 minutit, minu ahi on ventilatsiooniga), küpsetuskotile tegin Norman Bates’i augud sisse
Aedviljad:
- Hakkisin aedviljad pildil näha olevateks tükkideks ja viskasin pannile
- Lisasin pannile kohe ka sortsu kookosõli, milleta ma ei kujuta enam kokkamist ettegi
- Kui pann juba häält tegema hakkas, puistasin juurde sidrunipipart