Kalkunifilee aedviljadega

Ajakulu 30-35 minutit.
Ja maitseb just sama hästi, kui pilt ette kujutada laseb.

Ajakulu: 30-35 minutit.

Retsept:

Toitu jätkub 2-3 inimesele

  • 500 grammi kalkunifileed
  • 1 kollane paprika
  • 2 porgandit
  • 150 grammi pruune šampinjone
  • 150 grammi lillkapsast
  • 100 grammi rohelist aeduba (need peened rohelised kaunad on ju sellise nimetusega, eksole?)
  • kookosõli (sobib ka oliiviõli, aga mitte mingil juhul rapsiõli)
  • maitseained: rosmariin, jahvatatud paprika, tüümian, sidrunipipar
Valmistamine:
Liha:
  1. Segasin kokku sortsu kookosõli rosmariini, jahvatatud paprika ja tüümianiga
  2. Mäkerdasin kalkunifilee selle äsja tehtud seguga kokku
  3. Panin liha küpsetuskotis ahju (200 kraadi, umbes 20 minutit, minu ahi on ventilatsiooniga), küpsetuskotile tegin Norman Bates’i augud sisse

Aedviljad:

  1. Hakkisin aedviljad pildil näha olevateks tükkideks ja viskasin pannile
  2. Lisasin pannile kohe ka sortsu kookosõli, milleta ma ei kujuta enam kokkamist ettegi
  3. Kui pann juba häält tegema hakkas, puistasin juurde sidrunipipart

 

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This