Et kõik ausalt ära rääkida, pean alustama sellest, et mul oli külmkapis kolm veiselihaviilu, millega ma tavaliselt ei oska midagi peale hakata.

Tavaliselt lõigun ma need tükkideks ja peidan mõne pajaroa sisse.

Korralikku rulli ehk rulaadi ma polegi kunagi teinud.

Täna pidi see muutuma 🙂

Kuna ma kõike mune ühte korvi ei tahtnud panna, siis otsustasin katsetada.

Kolm viilu liha, kolm katsetust. Kõik ei saa ju untsu minna, eksole 🙂

Hakkame siis otsast minema.

IMG_0476

Sibul, porgand ja paprika

IMG_0464

Algatuseks määrin liha pestoga.
IMG_0467
IMG_0468
IMG_0469

Tikkude abil rulli ja pannile pruunistamiseks. Ning siis fooliumisse ja ahju.
IMG_0478

Sibul, porru ja peet

IMG_0465
Kõigepealt pisut tsilliõli. See on hea terav kraam 🙂
IMG_0471

Olgu, peeti sai ehk tsipa palju. Rulli mahtus vast pool sellest, mis pildil 🙂IMG_0472

IMG_0473

IMG_0479

Õun ja ploom

IMG_0466

IMG_0474

IMG_0475

IMG_0480

 

Maitseelamused

Tegin kõik rullid ühtemoodi – pruunistasin veidi pannil ja siis panin fooliumis pea tunniks 200 kraadi juures küpsema.

Sibula, porgandi ja paprika rull sai pisut kuiv, kuid maitsekooslus pestoga oli oivaline.

IMG_0481

Sibula, porru ja peedi rull sai samuti pisut kuiv ja ütlme nii, et peet oleks võinud olemata olla. Ei olnud kuidagi paha, aga peeti oli kas liiga palju või oleks seda pidanud kuidagi enne maitsestama. Tsilliõli päästis olukorra.

IMG_0482

Õuna ja ploomi rull oli vinge. Õun viskas natuke hapukat maitset, mis sobis kenasti ploomi magusaga. Ja liha sai nii pehme ja mahlakas, et seda võis ka kahvli servaga poolitada.

IMG_0483

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This