Glükoos on süsivesik ja kõige lihtsam suhkur, mis koosneb süsinikust (C), hapnikust (O) ja vesinikust (H). Glükoos on tähtis energiaallikas kõikidele elusorganismidele ja ehituskivi teistele süsivesikutele.
Loe lisaks …
Grillitud kalkuniribad guacamole’iga
Kuna ma friikartuleid ei söö, siis mõtlesin, et teeks midagi analoogset, noh mõnest paleo-sõbralikust ainest. Ja mis võiks olla veel paleo-sõbralikum, kui …8 põhjust, miks sul pole energiat
Käes on külm ja pime aeg ning aina rohkem tunneme ennast väsinuna. Enamasti seostatakse seda kohe päikese- ja D-vitamiinipuudusega, kuid see pole alati …Kas praadimine vähendab toidu toiteväärtust?
Lühike vastus on, et jah, eks ta muidugi vähendab. Kuumtöötlemine võib küll teha toitu kergemini seeditavaks, aga samas on sinna sisse programmeeritud toitväärtuse …Paleo tarkusetera
Äkiline püreesupp
Kiri kõige kallimale …
Kiri kõige kallimale Kullake, mul on sulle üks palve. Palun, hoiame meie ühsise kodu küpsistest, jäätisest ja šokolaadist puhtana. Jah, ma mõtlen …Paleo teelt eksimine ja tee taasleidmine
Tänase loo kangelane on Urve, kes jagab oma kogemust sellest, kuidas väike kiluvõileib ta paleo ree pealt maha lükkas ja kuidas ta …Lugeja küsib: Speltajahu
Tere, kas speltanisu jahu ka tekitab punne? Tavaline valge nisujahu mul tekitas. M.Kookose-õuna puding
Ajakulu: 20 minutit. Retsept: Toitu jätkub 2-3 inimesele 400 grammine purk kookospiima 3-4 supilusikat kookosõli 4 keskmist õuna maitseained: kaneel, kohe mõnuga …Õlid ja rasvad – mida eelistada, mida vältida?