Paleo uudiskiri
Uued artiklid, praktilised nõuanded. Isiklikud pakkumised.
Ole esimene, kes loeb.
Nii lihtne oligi. Esimene kiri on juba sinu postkastis.
Hoian sinu andmeid hästi ja edasi ei jaga.
Loe lisaks …
Küpsetamine ja toiteväärtus
Küpsetamine on üks levinumaid toidu valmistamise viisidest. Aga kuidas mõjutab kuuma ahju kasutamine meie roa toitainesisaldusele?Terav hakklihamuffin
Kas sa oled gluteenitalumatu?
Ma ei ole ammu gluteenist lähemalt rääkinud, olgu see siis tänaseks teemaks. Gluteenitalumatuse ja tsöliaakia sümptomite varajane äratundmine ei ole kuigi lihtne.Margariin ei ole tee terve südame poole
Postimehe vahel ilmus erileht “Südame Tervis”, milles omakorda artikkel “Margariin on tee terve südame poole”. Tegelikult pole aga tegemist artikliga, vaid reklaamtekstiga, nimelt …Kiri kõige kallimale …
Kiri kõige kallimale Kullake, mul on sulle üks palve. Palun, hoiame meie ühsise kodu küpsistest, jäätisest ja šokolaadist puhtana. Jah, ma mõtlen …2014 aasta parim Eesti autori käsiraamat on “Paleo toitumine”
Eesti suurim raamatukaupluste kett Apollo premeeris 19.02.2015 lõppenud aasta parimate eestikeelsete raamatute autoreid. Käsiraamatute kategoorias saavutas võidu Ardi Ravalepiku „Paleo toitumine“.Lekkiva soole sündroom
Kas sa teadsid, et soolestik moodustab umbes 70% meie immuunsüsteemist? Tõsilugu. Soolestiku vastutada on: söödud toidu lagundamine ja sellest toitainete omandamine; seedmisest …Lugeja küsib: Kas kõik toidud tuleb valmistada soolata?
Aitäh küsimuse eest. Sool on üsna põnev teema. Sool, või täpsemalt selles sisalduv naatrium, on meie kehale vajalik, sest see aitab säilitada …Keetmine ja toiteväärtus
Täna vaatleme edasi toiteväärtuse teemat. Kui eelmine kord uurisime praadimist, siis täna võtame midagi mahedamat ette – keetmise. Toiteväärtust tasub alati uurida juba …Kas kaunviljad on tervislikud?
Kaunviljade alla kuulub suur hulk erinevaid sorte ube, läätsesid, kikerherneid, herneid, sojaube ja maapähkleid. Samas, sinu ja minu õnneks, kohvi-, kakao- ja …