Koostis (4-5 portsu)

  • 3 supilusikatäit sulatatud kookosõli
  • 3 küüslauguküünt
  • 2 teelusikatäit teratav tsillipulbrit
  • 1 teelusikatäis küüslaugupulbrit
  • maitse järgi soola ja musta pipart
  • 10 väikest kanakoiba

Serveeri näiteks koos bataadi-pesto püreega.

  • 2-3 bataati
  • 200g pestot

Valmistamine

Pane ahi 190 kraadi juurde sooja.

Sulata õli kausis ja lisa pressitud küüslauk, tsilli, küüslaugupulber ja maise järgi soola-pipart. Sega ühtlaselt läbi ja kasta kanakoivad üksteise järel segusse. Jälgi, et koivad oleksid ühtlaselt kaetud.

Aseta “trummipulgad” küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ühtlaselt laiali.

Küpseta pool tundi, seejärel pööra koivad ringi ja küpseta veel teine pool tundi. Mina lisasin esimese poole tunni möödudes ahju teisele plaadile bataaditükid ja muud juurviljad, näiteks aedoad.

Püreesta bataat koos pestoga, lisa kookospiima kuni saavutad soovitud kontsistentsi.

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This