Seekord siis kastani- ja viinamarjaseemnejahust muffinid, täidiseks pirprane veisehakkliha.

Ei olnud üldse plaanis jahudega eputada, kodus lihtsalt ei olnud muud.

Taigen:

  • 200ml jahu (panin eelnimetatuid kokku)
  • 50ml kookosõli (vedelast peast)
  • 3 muna
  • napuotsaga soola ja küpsetuspulbrit

Täidis:

  • 250 g veisehakkliha
  • 1 muna
  • 2 supilusikat teravat pipraõli (selle tigeda asja leidsin ma ühest hiinlaste kauplusest)
  • maitse järgi vürtse.

Tegemine:

Segasin taigna kokku. Segasin täidise kokku. Mina teen seda alati kätega, kuidagi ehedam tunne 🙂

Määrisin muffinivormi kookosõliga, et muffinid vormiga üheks ei küpseks.

Vee all märjaks tehtud kätega mätsisin 2/3 taignast muffinivormi servadesse nö vanniks.

“Vanni” panin täidise ja katsin ülejäänud 1/3 taignaga (ikka vesiste kätega).

Panin 200 Celsiuse kraadiga 20-ks minutiks ahju.

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This