Äkiline püreesuppKoostis:

  • 400 gr kurki või suvikõrvitsat
  • 300 gr tomateid
  • 3 paprikat
  • 300 gr õunu
  • 1 küüslauk
  • 1 spl tomatipastat
  • 4 spl suhkrut
  • 1 tšillikaun (äkiline)
  • 2 spl soola

Juhis:

Haki ja sega koostisained, hauta 20 minutit.

Püreesta saumikseriga.

// Retsepti autor: Ester Rakverest

Kas sa paleo uudiskirjaga juba oled liitunud?

Tahad teada kui oleme midagi huvitavat kirjutanud?

Imelihtne – liitu Paleo uudiskirjaga. Saadan ainult asjalikku infot ja usaldust ei kuritarvita.

Sips ja valmis.

Hurraa! Oledki liitunud. Palun lisa oma postkastis uudiskiri@paleo.ee usaldusväärsete saatjate hulka, muidu võib mõni kiri rämpsposti kausta end peita.

Share This